Gratis Aanmelden

Hete swing fans neuken (28)

VeelsTeGeil (28)

Hai, wij zijn Nienke en Roland en beide zijn we veel te geil om het steeds bij seks met enkel elkaar te houden. Echt een op een daten gaan we nu nog niet gelijk doen, maar een op mij (Nienke), gerichte trio, is zeker een optie, want kijk eens naar mijn fotootje, wanneer Roland mij lekker achterlangs neukt, doen mijn bosten en mijn mondje helemaal niets.. Kom jij die gebruiken en wissel jij af en toe eens van plaats met Roland?

Maak contact met haar
  1. Naam: VeelsTeGeil
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 17/10/1992
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Hete swing fans neuken VeelsTeGeil van 28
triogirls (28)
★★★★★
Wij zijn twee gezellige meiden en doen vrijwel alles samen. Ik heb haar verteld dat ik haar een hele leuke meid vind. Sindsdien zijn we samen lekker aan het experimenteren maar we zouden het super vinden als er nog een extra man bij komt.
Leuke swing fans neuken
LinaEnTom (30)
★★★★☆
Wij zijn Tom en Lina en zoeken een man voor mmv trio. Alles is bespreekbaar.
Ruimdenkende swing fans daten
Koppelwilspelen (29)
★★★★★
Wij zijn nu 4 jaar bij elkaar en we vinden het leuk om nieuwe dingen te proberen. We houden van alles en zijn nog niet veel dingen tegen gekomen die we niet spannend vinden. Nu zoeken we iemand die met ons een rollenspel wil aangaan. Een trio dus.
Ruimdenkende swing fans bezoeken
HornyCouplee (26)
★★★★★
Dominante vrouw en haar onderdanige man zoeken een dominante man of vrouw om hem eens goed onder handen te nemen en uit te wonen. Het liefst iemand die graag in latex of leer gekleed is. De rest bespreken wij ter plekken graag. Wij zijn in de gelegenheid te ontvangen.
Leuke koppels opzoeken
EenmaligeMMV (27)
★★★★☆
Je zou maar als plagerijtje een trio als verjaardagscadeau wensen en hem dan nog krijgen ook. Tenminste, als we hier een man kunnen vinden die dat met ons zou willen natuurlijk.
Leuke paren verwennen
EenPlusEen (26)
★★★★★
We zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst, hernieuwde inspiratie willen we met je uitproberen. Een trio maar dan een beetje anders. Je moet goed begrijpen dat we zeer masochistisch zijn aangelegd, maar met een randje humor en tederheid de perfecte mix weten te bereiken om een derde wiel aan de wagen ook te laten ervaren dat hij er echt bijhoort.
Ruimdenkende swing fans opzoeken
Sofia
★★★★★★★★★☆
Wie kan me helpen met mijn verhuizing? Ik woon bij mijn ouders, maar ik ga op kot. Ik heb geen geld, maar wel wat je op de foto ziet... is dat ook goed als vergoeding?
Neuken met Sofia
Elcke
★★★★★★★★★☆
Ik ben een echte nitwit wat betreft techniek en ik heb nu eindelijk een echte smrt TV gekocht, maar ik krijg geen beeld. Ik ontvang niets. Wie kan mij helpen, in ruil voor seks?
Neuken met Elcke
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Neuken met Tannetje
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Neuken met anaal met Lenthe
© 2024 heteswingers.nl